Yritys


Kaisoft Engineering on vuoden 2013 alussa perustettu teknologiayritys, jonka kotipaikkana toimii inspiroivan ja jylhän luonnon keskellä sijaitseva Kajaani. Tiimillemme on karttunut laaja kokemus mm. ohjelmistotuotannosta, teollisen sarjavalmistuksen laadunvarmistuksesta sekä mittaus- ja informaatiotekniikan tutkimus- ja tuotekehitysprojekteista aina vuodesta 2003 lähtien.

Ydinosaamistamme ovat mittaus- ja ohjausjärjestelmät sekä LabVIEW-ohjelmointi. LabVIEW-ohjelmoinnista meiltä löytyy voimassaoleva CLAD-sertifiointi. Usein kokonaisuus vaatii useamman ohjelmointikielen hallintaa, joten kommunikoimme sujuvasti myös seuraavilla kielillä; .NET, C#, Python, sekä eri web-teknologiat.

Kaisoft arvotInnovointi. Parhaat keksinnöt hämmentävät yksinkertaisuudellaan. Ne sisältävät silti kaiken olennaisen toiminnallisuudessaan.

Asenne ratkaisee. Periksiantamattomalla asenteellamme saavutamme asetetut tavoitteet. Läpi mennään vaikka harmaan kiven.

Sitoutuminen, tie onnistumisiin. Haluamme olla kumppani, jonka kanssa on helppo toimia ja kehittää pitkäjänteisesti menestyksekästä liiketoimintaa.